12-11-2005 I Love Techno review

Published: by lloyd.

 This Archive was originally published as part of Lloyd's blog which closed in 2008. Some of the links to other sources such as images, videos and external websites may be missing.

The Dutch OOR music magazine that had that crap review of the HMH gig earlier, posted an onlinereview of I Love Techno.

Meezingen is ook het devies bij UNDERWORLD. Iedereen die dance een warm hart toedraagt, heeft ooit een Underworld moment gehad. Voor de meesten is dit echter Born Slippy. Het nummer dat ooit werd uitgebracht als B-Kant, maar via de film Trainspotting de aandacht kreeg die het verdient. Het spelen van dit nummer brengt dan ook een enorme ontlading teweeg. Van de eerste rustige tonen tot het wegsterven van de laatste beat. Underworld weet de enorme hal die normaal gebruikt wordt als beursstand om te toveren tot feestpaleis.

Better review this time 🙂