Now playing on dirty.radio: Loading...

  Dirty Forums > underworld.

View Poll Results: How do you access Dirty?
Bookmarked Forum Link (borndirty.org/forum) 25 69.44%
Via Front Page (borndirty.org) 6 16.67%
Other 5 13.89%
Voters: 36. You may not vote on this poll

Post Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 09-15-2010, 06:41 AM
vacant
pretty
 
Join Date: Jul 2005
Location: London
Posts: 156
Re: How Do You Access Born Dirty
I just use autofill too, type in dark, and let it do the rest. I normally head straight into the Underworld forum first, and then navigate from there.
  #12  
Old 09-15-2010, 02:51 PM
Champiness
Once again the superstar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 549
Re: How Do You Access Born Dirty
Quote:
Originally Posted by potatobroth View Post
worth noting: I often just type in "da" into the browser URL and let dartrain.org/dirty/forums autofill for me. it then redirects to borndirty.
Same for me.
Also, are there any plans in the works to put the link to here back up on Underworldlive? That's how I found this forum in the first place and I'd hate to see other fans denied that opportunity.
__________________
"What's 'your' good news today?"
  #13  
Old 09-16-2010, 01:20 AM
m.g.
teh n00b
 
Join Date: Dec 2005
Location: Paris, France
Posts: 524
Re: How Do You Access Born Dirty
Quote:
Originally Posted by potatobroth View Post
worth noting: I often just type in "da" into the browser URL and let dartrain.org/dirty/forums autofill for me. it then redirects to borndirty.
Exactly the same here... except that now I type "bo" and it autofills...
__________________
enough... is never enough
  #14  
Old 09-16-2010, 12:28 PM
froopy seal
amazinglytogetherpinniped
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cheezeburg
Posts: 917
Send a message via ICQ to froopy seal
Re: How Do You Access Born Dirty
Quote:
Originally Posted by m.g. View Post
Exactly the same here... except that now I type "bo" and it autofills...
Yup. I sometimes even get as far as "born". Of course, /forums is bookmarked, so I don't lose the link when I delete my cache.

Why use a mouse/pointing device when I can use the keyboard?
  #15  
Old 09-16-2010, 01:10 PM
Eikman
a life less extraordinary
 
Join Date: Jun 2005
Location: beerlin
Posts: 959
Re: How Do You Access Born Dirty
i miss an option that says "mostly drunk"
__________________

Post Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:56 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.